دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانهها با 32 عنوان کتاب و شماری از جدیدترین آثار منتشر شده در حوزه رسانه در سی و ششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور پیدا میکند.
به گزارش روابطعمومی دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانهها، این دفتر با 28 عنوان کتاب چاپ اولی و 4 عنوان کتاب تجدید چاپی در سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران شرکت میکند. این مجموعه شامل جدیدترین منابع و آثاری است که دفتر مطالعات آنها را با همکاری متخصصان و پژوهشگران این عرصه منتشر کرده و به مخاطبان نمایشگاه عرضه میدارد. 13 عنوان از این کتابها در سال 1402 و 2 عنوان در سال 1403 منتشر شدهاند.
عناوین این کتابها عباتند از:
«خبرگزاریها در ایران؛ گذشته، حال و آینده»؛ تدوین و گردآوری «طاهره خیرخواه»؛ «فرهنگ توصیفی – کاربردی تحلیل گفتمان»؛ نوشته «دکتر حسن بشیر»؛ «درآمدی بر فقه رسانه (دفتر اول)»؛ «نوشته آیتالله سید محمد مهدی رفیعپور»؛ «درآمدی بر فلسفه فضای مجازی»؛ نوشته «رضا غلامی با همکاری علیرضا قربانی»؛ «مخاطبشناسی رسانهها»؛ نوشته «حسن خجسته، ملیکا بردبار، علی رجبزاده»؛ «گفتارهایی در هوش مصنوعی و تبلیغ دینی»؛ به کوشش «فرشاد مهدیپور، محمد آقاسی، و سعیده زادقناد»؛ «مرور سیستماتیک پژوهشهای مرتبط با خبرگزاریها در ایران»؛ نوشته «طاهره خیرخواه، فرید فنونی، محمد آقاسی»؛ «هوش مصنوعی و رسانه»؛ به کوشش «فرشاد مهدیپور، محمد آقاسی، و سعیده زادقناد»؛ «مجموعه قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات»؛ «تجربههای کودکی در محیط رسانهای آنلاین»؛ ویراسته و ترجمه «سید میلاد موسوی حقشناس، احسان شاه قاسمی»؛ «گزارش نخستین همایش هوش مصنوعی، رسانه و تحولات تولید محتوا»؛ به کوشش «فرشاد مهدیپور، محمد آقاسی، و سعیده زادقناد»؛ «شهرگی،؛ واکاوی پدیده سلبریتی»؛ «نوشته برنا فیروزی»
دفتر مطالعات در دو بخش حضوری و مجازی نمایشگاه به نشانی ketab.ir حضور دارد و علاقهمندان میتوانند جهت خریداری کتابهای این دفتر و فصلنامه رسانه در ایام برگزاری نمایشگاه به غرفه دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانهها واقع در سالن شبستان مصلی امام خمینی (ره)، راهروی 23، غرفه 253 مراجعه نمایند.
سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم برای ایران» ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مصلای امام خمینی (ره) و همزمان بهصورت مجازی در ketab.ir برگزار میشود.