مبّلغ بدون مرز

صندلی همیشه خالی رهبران شیعه در محافل بین المللی

روز گذشته شیخ دکتر احمد الطیب رییس دانشگاه الازهر مصر از طریق ویدوئو کنفرانس در نشست شورای امنیت سازمان ملل سخنرانی کرد.

در ای سخنرانی او خود را یک مرد مسلمان شرقی معرفی کرد که دوستدار صلح است. از ارزش و جایگاه صلح در آموزه های اسلام و قرآن سخن گفت و از استثنا نه قاعده بودن جنگ در اسلام، سپس به ویرانگری های جنگ های اخیر اشاره کرد. از ویرانی شهرها و آوارگی بی گناهان گفت: از حقوق پناهندگان ، از فروپاشی خانواده ها، از حقوق کودکانی که از آغوش کودکانشان محروم می شوند. در ادامه با ارجاعات مکرر به همفکری ها و اشتراک نظراتش با پاپ فرانسیس بر اهمیت نهادهای دینی برای حل بحران جنگ طلبی و خشونت در جهان امروز تاکید کرد.

هم شیخ طیب و هم پاپ فرانسیس هر دو بعنوان دو رهبر روحانی یک مسلمان (سنی) و دیگری کاتولیک مسیحی( کاتولیک) حضور فعالی در محافل بین المللی و مجامع جهانی دارند. این دو بخوبی دریافته اند در دنیای امروز راهی جز همین حضور و مشارکت و گفتگو و همفکری برای بقای دین و سازمان دینی نیست. اما در این میان جای رهبران عالی رتبه شیعه همچنان خالیست.

 

کنفرانس‏ اینترنت برای اعتماد

رویکرد نوین آفکام در حوزه سواد رسانه‌ای

🔰 *رویکرد نوین آفکام در حوزه سواد رسانه‌ای*
🔹 بررسی اسناد جدید سواد رسانه‌ای اداره ارتباطات بریتانیا

#گزارش

🖌 علیرضا نظری

🔹 شاید کمتر کسی پیدا شود که مفهوم «سواد رسانه‌ای» به گوشش نخورده باشد؛ در سال‌های اخیر آنقدر این مفهوم در همایش‌ها، دوره‌ها و آثار تکرار شده که ممکن است ذکر دوباره‌اش برای مخاطبان ملال‌آور باشد؛ اما در این گزارش از رویکردی نو به سواد رسانه‌ای سخن به میان آمده است که تا حدی می‌تواند از این مفهوم در بین مخاطبان ایرانی آشنایی‌زدایی کند. 

🔹 این رویکرد توسط آفکام مطرح گردیده و مطابق آن نقشه راهی مهم برای حکمرانی فضای مجازی بریتانیا برای آینده ترسیم‌شده است. این کشور به پشتوانه پژوهش‌ها و نیز سابقه بیش از هفت دهه آموزش سواد رسانه‌ای، پنج محور عملیاتی را برای پیاده‌سازی این رویکرد پیشنهاد داده که می‌تواند الهام‌بخش فعالان و سیاست‌گذاران ایرانی باشد. 

🔹 این محورها شامل: برنامه‌هایی متنوع برای گردهم‌آوری و هم‌اندیشی فعالان این حوزه، تدوین برنامه‌های ویژه برای اقلیت‌ها، مدیریت دانش در حوزه آثار مرتبط با سواد رسانه‌ای،چگونگی ارزیابی فعالان این حوزه(بخش غیردولتی) و همسو کردن طراحی و مدریت پلتفرم‌ها با اهداف مطرح‌شده در این رویکرد است. 

🔻 در این گزارش همچنین تاریخچه، زمینه‌های حقوقی و نیز نحوه بودجه‌ریزی این برنامه‌ها مرور شده است.


👈 صفحه این [گزارش](https://zaviehmag.ir/?p=12861) را در زاویه ببینید

🆔 @zaviehmag