اخبار

الگوی خانه موزه‌ شهدا در سطح کشور گسترش یابد/ یادداشتی از دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در خانه موزه شهید رئوفی فرد

الگوی خانه موزه‌ شهدا در سطح کشور گسترش یابد/ یادداشتی از دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در خانه موزه شهید رئوفی فرد


به گزارش روابط عمومی شورای فرهنگ عمومی کشور؛ سید مجید امامی دبیر شورا در سفر به خراسان جنوبی و بازدید از خانه موزه شهید رئوفی فرد یادداشتی را به یادگار گذاشت.
 سید مجید امامی، دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در سفر به خراسان جنوبی، به منظور دلجویی از خانواده گرانقدر شهید رئوفی فرد به منزل شهید رفته و از موزه خانگی وی نیز بازدید کرد.

وی در بازدید از این موزه که به تدبیر خانواده در محل منزل شهید رئوفی فرد دایر شده است، یادداشتی را به یادگار گذاشت.

در این یادداشت نوشته شده است:

بسم رب الشهداء و الصدیقین

شهیدان ستاره‌های شب زندگی ما هستند. با آنها راه می‌رویم و راه می‌یابیم، بدون شهدا در این ظلمات زمانه، گم و کور و رها می‌شویم.

خانه موزه شهید رئوفی فرد ازخالصانه و کوچک ترین موزه‌های مردمی جهان است که دیده‌ام و این موزه به وسعت و منظر فرهنگی مادران شهدا میراث دار جهانی از ارزش‌های انسانی، الهی و معنوی است.

به دوستانم در بنیاد شهید انقلاب اسلامی توصیه می‌کنم در راستای گسترش این الگوی بی نظیر تلاش کرده تا این نمونه‌ها تکثیر شوند چراکه فرهنگ ایثار و تکریم شهدا جز با این مسیرها ترویج نخواهد شد. از خانواده شهید قدردانم و دست آن‌ها را می‌بوسم.

گفتنی است؛ خلبان شهید محمدحسین رئوفی فرد در مهرماه ۱۳۳۴ متولد شد، دوران تحصیل را با موفقیت باتمام رساند و در سال ۱۳۵۳ وارد دانشکده افسری هوانیروز شد. وی دوران خلبانی را با بهترین درجات گذراند و در زمره خلبانان طراز اول هوانیروز قرار گرفت، در زمان حکومت نظامی رژیم پهلوی در اصفهان به پشتیبانی مردم پرداخت. شهید رئوفی فرد جزو خلبانانی انتخاب شد که قرار بود چهار شهر بزرگ ایران را بمباران کنند اما شبانه فرار کرده و به آغوش خانواده پناه آورد و توسط رژیم ستمشاهی و غیاباً به اعدام محکوم شد، اما با پیروزی انقلاب اسلامی، به امر امام خمینی (ره) دوباره به ارتش بازگشت. امیر خلبان شهید رئوفی فرد، بعد از انقلاب، داوطلبانه مأموریت های زیادی در نقاط مختلف کردستان انجام داد. وی در غائله کردستان و هنگام عزیمت به بانه و سردشت - ۱۰ اسفند ۱۳۵۸ - با هلی کوپتر کبری پیشاپیش سه هلی کوپتر دیگر در پرواز بود که با شلیک گروهک‌های داخلی مورد هدف قرار گرفت و پیکر پاکش که ۴۲ روز در ارتفاعات برفی مانده بود، در ۲۳ فروردین ۱۳۵۹ توسط مردم محلی کشف و پس از شناسایی به زادگاهش منتقل شد.
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ ۰۹:۳۷
روابط‌عمومی شورای فرهنگ عمومی کشور |