اخبار

وزیر ارشاد: بدون توجه به ظرفیت فضای مجازی نمی­ توان در حوزه فرهنگ عمومی تأثیرگذار بود

وزیر ارشاد: بدون توجه به ظرفیت فضای مجازی نمی­ توان در حوزه فرهنگ عمومی تأثیرگذار بود
در این جلسه دکتر صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس شورا ضمن تقدیر از اقدامات ارزشمند مرکز ملی فضای مجازی بیان داشت: یکی از اهداف شورای فرهنگ عمومی، ارائه راهکار برای ارتباط هرچه بیشتر فرهنگ با مباحث اجتماعی است


به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی، هفتصد و پانزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی با بررسی موضوع پالایش و ارتقای سطح محتوای فضای مجازی و فرهنگ استفاده بهینه از این فضا، تشکیل شد.

در این جلسه دکتر صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس شورا ضمن تقدیر از اقدامات ارزشمند مرکز ملی فضای مجازی بیان داشت: یکی از اهداف شورای فرهنگ عمومی، ارائه راهکار برای ارتباط هرچه بیشتر فرهنگ با مباحث اجتماعی است.

رییس شورای فرهنگ عمومی همچنین افزود: فهم مشترک ما از فضای مجازی آینده آن و ترسیم مسیر درست اقدامات مشترک حوزه­ های فرهنگی و اجتماعی، مقدمه اصلی است که نهادهای فرهنگی عضو این شورا در این زمینه، باید راهکارهایی برای هم ­افزایی داشته باشند.

وی با توجه به تنوع بحث­ های موجود در فضای مجازی ادامه داد: در فضای مجازی بحث ­های بسیار متنوعی وجود دارد که بخشی از آنها فنی و زیرساختی و بخشی دیگر مدیریتی است. باید کمک کنیم که بخش­ هایی که به حوزه­های فرهنگی و نهادهای فرهنگی ارتباط دارد، با یکدیگر به صورت هماهنگ عمل نمایند.

دکتر صالحی با توجه به انجام  فعالیت مجازی تمامی دستگاه ­ها بیان داشت: با توجه به این که تک تک دستگاه ­های ما  فعالیت­ هایی را در فضای مجازی دارند، از آن­جا که مرکز ملی فضای مجازی به عنوان قرارگاه ساماندهی فعالیت­ ها است، شورای فرهنگ عمومی می­ تواند خط ارتباطی بین شورای ملی فضای مجازی و دستگاه­ های فرهنگی باشد.

رییس شورای فرهنگ عمومی بیان داشت: این موضوع از جمله موضوعاتی است که شورای فرهنگ عمومی باید پیرامون آن جلسات متعددی را تشکیل دهد. زیرا اثرگذاری مباحث فرهنگ عمومی بدون توجه به بستر فضای مجازی اتفاق نخواهد افتاد و تأثیرگذاری فرهنگی بدون داشتن تصویری درست از فضای مجازی و تعامل درست با آن، ناقص خواهد بود.

در این جلسه آقای خوراکیان معاون محتوایی مرکز فضای مجازی ضمن ارائه گزارشی از فعالیت­های این مرکز اظهار نمود: مسأله تلاش دشمنان برای تسلط بر فضای مجازی در عرصه­های مختلف و یا به تعبیر مرکز ملی فضای مجازی «استعمار نوین» هوشمندی نهادهای فرهنگی را می­طلبد که این موضوع می­تواند مستقلاً در هر دستگاه با توجه به وظایف ذاتی آن دستگاه مورد بحث و بررسی قرار گیرد. رصد و ارزیابی تحولات فضای مجازی در عرصه فعالیت­ها از اقدامات ضروری است که بخش­ های مختلف فرهنگی باید به این مهم، توجه داشته باشند. این تحولات حوزه ­های مختلفی مانند: آموزش، اقتصاد، خدمات عمومی، بانکداری، بیمه و حوزه سرگرمی و اوقات فراغت را تحت­ الشعاع قرار می­دهد که با برنامه­ریزی دقیق فرهنگی، مدیریت این حوزه ­ها در فضای مجازی اعمال خواهد شد.

 

۲۱ آذر ۱۳۹۷ ۱۰:۰۰
روابط عمومی دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی |