اخبار

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور: برنامه پاسداشت و ترویج زبان و ادب فارسی تدوین خواهد شد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور: برنامه پاسداشت و ترویج زبان و ادب فارسی تدوین خواهد شد.
در جلسه 712 شورای فرهنگ عمومی که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و اعضای شورا برگزار شد موضوع تدوین برنامه پاسداشت و ترویج زبان و ادب فارسی مورد بحث و بررسی قرار گرفت .

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور اظهار نمود: در جلسه 712 شورای فرهنگ عمومی کشور موضوع پاسداشت و ترویج زبان و ادب فارسی با حضور دکتر حداد عادل رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رییس بنیاد سعدی و دکتر ابراهیمی ترکمان رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این جلسه گزارش فعالیت های صورت گرفته در دستگاه های مذکور در زمینه صیانت از زبان فارسی به عنوان یکی از مؤلفه های هویت و اقتدار ملی ارائه شد.

موالی زاده افزود: زبان فارسی زبانی بسیار غنی است و ظرفیت عظیمی برای بیان مفاهیم علمی، معنوی، معرفتی و ... داشته و در قالب نظر و شعر نیز قابلیت های فراوانی دارد. به دلیل همین شیرینی و لطافت و ظرفیت عظیم آن، شاهد هستیم که افراد بسیاری در نقاط مختلف جهان مشتاق به فراگیری این زبان هستند.

دبیر شورای فرهنگ عمومی در خاتمه اظهار نمود: با تأکید وزیر محترم انشاءالله این بحث با حضور دستگاه های دیگر دنبال خواهد شد وبرنامه پاسداشت و ترویج زبان و ادب فارسی تدوین خواهد شد.


۵ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۲۱
روابط عمومی دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی |